Municipiul Reghin, premiat la Gala Premiilor de Excelenţă

Cea de-a XI-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă a avut loc în data de 22 octombrie la Poiana Brașov, fiind considerat cel mai important eveniment al anului din administrația publică.

Este vorba despre un eveniment ce a fost organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Au participat peste 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri. Administrația locală a municipiului Reghin s-a numărat printre câștigători la secţiunea „Premiului de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în turism”:

– Consiliul Județean Argeș, pentru proiectul „Amenajarea Complexului Muzeal Golești – reabilitare, conservare și punere în valoare”

– Consiliul Județean Dâmbovița, pentru proiectul „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din masivul Bucegi”

– Consiliul Județean Gorj, pentru Programul de promovare turistică „Vino acasă la Brâncuși!”

– Primăria Municipiului Turda, pentru proiectul „Aplicaţia turistică pentru smartphone şi tabletă Treks Turda”

– Primăria Municipiului Reghin, pentru proiectul „Centrul de informare turistică al Municipiului Reghin”

Şi anul trecut Primăria municipiului Reghin a fost evidenţiată, câştigând „Premiul de excelență pentru cele mai valoroase lucrări de infrastructură”.

 

sursa foto: administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*