Cafe Restaurant Intim marchează o schimbare de abordare asupra noţiunii clasice de servicii

2 992551_640668942632439_84594841_nRadu Pop a transformat unul dintre cele mai vechi edificii din centrul Reghinului, într-un spaţiu rafinat, în care arhitectura se împleteşte cu gastronomia, cu moda şi cu acel “savoir vivre” care face diferenţa. Pe Strada Republicii la nr. 2 în clădirea în care în 9 ianuarie 1927 concerta la Reghin marele violonist George Enescu, azi funcţionează cea mai luxoasă cafenea din centrul istoric al urbei.

 

Localul a intrat în luna august în renovare şi după o metamorfozare totală a fost deschis marelui public în data de 2 octombrie. Noul „Cafe Restaurant Intim” are un nou design, personal tânăr îmbrăcat în uniforme de înaltă ţinută, cu codul bunelor maniere la zi, care inspiră respect şi fac diferenţa între localurile din municipiu când vine vorba de o ieşire reuşită. Încă de la intrare te întâmpină o placă memorială care aminteşte că în această clădire din 1862 funcţiona primul hotel al oraşului şi „Casa de Bal” a Reghinului. Pe uşa de la intrare este postată discret sigla „Cafe Restaurant Intim”, însă înăuntru te impresionează piesele de mobilier colorate, dotate cu sistem apelare chelner wireless la buton, pereţi ornamentaţi precum cafenelele pariziene şi preparatele culinare de top ce pot concura oricând cu cele din restaurantele cu stele din străinătate. Localul dispune şi de o sală de protocol cu o capacitate de 25 de locuri care se poate închiria pentru diferite evenimente organizate de fime, O.N.G.-uri sau Asociaţii Profesionale etc. Odată cu inaugurarea „Cafe Restaurant Intim” a fost angajat şi un P.R. Manager specializat în Relaţii Publice şi Comunicare, Andra Truţa, care planifică şi organizează toată gama de activitaţi şi evenimente menite să promoveze brandul „Intim”. „Intim e locul perfect pentru a servi masa, să stai la o şuetă sau să închei un contract de afaceri. Servirea este ireproşabilă şi venim în întâmpinarea clienţilor cu servicii la cele mai înalte standarde de servire a băuturilor şi de preparare a mâncărurilor” a declarat pentru „Glasul Văilor” Andra Truţa.

 

Cafe Restaurant Intim Reghin – un local care respectă mâncarea tratând-o cu responsabilitate şi creativitate

 

DSC_0477-001Cafe Restaurant Intim este o destinaţie obişnuită pentru gurmanzii din Reghin şi cei care tranzitează zona în scopuri de afaceri sau pentru clienţii fideli care vin zi de zi să savureze o cafea bună, un cocktail, un whisky afumat sau o vodcă de bună calitate într-un mediu aristocratic. Localul pune zilnic la dispoziţia clienţilor un barman şi doi ospătari pe tură, trei bucătari şi un ajutor de bucătar, un manager şi un P.R. Manager. Localul este deschis zilnic de luni până joi între orele 8-24.00, vineri de la 8:00 la 02:00, sâmbăta de la 10:00 la 02:00 şi duminica este deschis între 12:00 şi 24.00. Rezervările se pot face la numerele de telefon 0265-523-624 sau 0733 910 405 sau direct la sediul Cafe Restaurant INTIM Reghin.

Daniel Stoica, Managerul unităţii recomandă ,,Intim” clienţilor pentru că e altceva „E un nou concept de a promova servirea la restaurant. Meniul nostru de preparate nu e o banalitate, fiecare preparat e ceva nou. Venim cu altceva în locul clasicelor grătare şi frigărui. Avem cotlet de miel de exemplu, piept de pui învelit în fulgi de migdale, pulpă de raţă sau chateaubriand,,.Radu Pop conduce Cafe Restaurant Intim Reghin de aproape patru ani şi a reuşit să se impună pe piaţa localurilor de profil cu un concept nou pentru iubitorii de frumos, pentru pasionaţii de ,,mâncare estetică” şi de bunul gust atât în farfurie, cat şi în tot ce o înconjoară. „Cafe Restaurant Intim” e un local care respectă mâncarea, tratând-o cu responsabilitate şi creativitate deopotrivă şi care îşi respectă clientul oferindu-i o experienţă în sine, mai mult decât o masă. Un restaurant bun este pur şi simplu acela la care revii pentru că ţi-a plăcut ceva anume din meniu” declară Radu. Pe partea de meniuri, în decurs de patru ani, conducerea restaurantului a schimbat de cinci ori lista cu meniuri mereu în tandem cu cerinţele pieţei. În cadrul restaurantului, conducerea organizează două party-uri private de două ori pe an, unul în perioada verii la terasa „Intim Summer” şi unul iarna în incinta restaurantului, exclusiv pentru clienţii fideli de la „Cafe Restaurant Intim”. În paralel cu serviciile din restaurant, Intim realizează şi servicii de catering pentru firma „Kastamonu Ronânia” unde zilnic prepară 700 de sandwichuri pentru personalul companiei turceşti.

 

DSC_0491-001

Cine este Radu Pop?

 

Este un reghinean în vârstă de 31 de ani încrezător în forţele proprii, dotat cu un simţ practic foarte dezvoltat, care ştie să îşi reprezinte calităţile de lider şi ţine ca meritele să-i fie recunoscute în mod corespunzător. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, profil „Economia Comerţului şi Turismului”. Din 2013, reghineanul este membru în Clubul Whiskypedia”, înfiinţat de un grup de oameni care şi-au propus să popularizeze consumul responsabil de whisky în România. Reghineanul a participat cu membrii clubului la degustări de sortimente de whisky în Bucureşti, Tîrgu-Mureş şi Reghin. Din 2014, Radu este şi administratorul unei firme de distribuţie de băuturi alcoolice pentru restaurante, baruri şi cafenele care are pe stoc peste 3.000 de etichete. Totodată, reghineanul este şi distribuitor al importatorului general din România Johnnie Walker. Firma familiei Pop a fost premiată de Camera de Comerţ şi Industrie Mureş în mai mulţi ani la rând în cadrul galei „Topul Oamenilor de Afaceri din Judeţul Mureş” pentru performanţă şi excelenţă în afaceri. În timpul liber, Radu colecţionează sticle de whisky în ediţii limitate, însă ambiţia sa cea mai mare în viaţă este să îşi egaleze tatăl, Leon Pop, în materie de realizări în domeniul afacerilor.

DSC_0495-001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*