Comunicat de presă Compania Leoni

Compania Leoni Bistrița dorește să mulțumească pe această cale locuitorilor din orașul Reghin, autorităților locale şi mass-media pentru modul în care au răspuns campaniei de recrutare demarată în zonă.

Anul 2015 este anul în care compania LEONI îşi lărgeşte portofoliul de proiecte şi gama de maşini pentru care produce cablaje.

În vara anului 2015, Leoni Bistriţa a demarat o campanie de recrutare de personal în orașul Reghin şi în proximitatea acestuia. Campania de recrutare a forței de muncă desfăşurată în Reghin s-a adresat persoanelor care doresc un loc de muncă în cadrul fabricilor Leoni din Bistrița. Facilităţile pe care compania Leoni le pune la dispoziția angajaților vin să întâmpine nevoile unor locuri de muncă moderne şi la standarde europene, printre beneficiile oferite regăsindu-se şi transportul gratuit de la Reghin la Bistriţa şi retur.

Proiectele de dezvoltare şi extindere ale companiei Leoni se concentrează în principal pe zona Bistrița, în scurt timp urmând a fi deschisă o nouă fabrică Leoni în municipiul Bistrița.

Dorim să subliniem faptul că Leoni Bistriţa nu a avut şi nu are intenţia de a deschide un punct de lucru la Reghin, astfel că nu au existat discuții cu autoritățile locale din zonă pe această temă.

Cine doreşte să vină în echipa Leoni Bistriţa, poate depune CV-ul pe adresa de e-mail: recrutare.bistrita@leoni.com. Detalii suplimentare: 0263/ 201201 sau 0263/ 201204.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au ales să muncească alături de noi!

Informații de background despre Leoni:

Fondată în 1917, compania LEONI este lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Aproximativ 70.000 de angajați, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 31 de țări pentru a menține și extinde poziția noastră de lider global pe piață.

Fabrica Leoni din Bistrița a fost înființată în anul 2002. Principalii clienţi ai companiei Leoni Bistrița sunt Mercedes, BMW și Rolls-Royce.

Anul 2015 este anul în care compania LEONI își lărgește portofoliul de proiecte și gama de mașini pentru care produce cablaje. În urma extinderii, Leoni Bistrița are prognozată o creștere între 40-50% în următorii 2 ani, asta însemnând o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro. Leoni Bistrița produce aproximativ 10% din nivelul vânzărilor la nivel de divizie de câțiva ani buni, fiind și cel mai mare angajator din județul Bistrița-Năsăud, cu peste 7000 de angajați în prezent.

 

Marius Cotor

Managing director Leoni Bistrița

 

19 octombrie 2015

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*