Competiţii sportive la Sărbătoarea Mărului de la Batoş

sport 3O serie de activităţi sportive au fost organizate cu ocazia celei de-a XIV-a ediţii a Sărbătorii Mărului de la Batoş cum ar fi competiţii de minifotbal, tenis de masă, cros şi tradiţonalul concurs pentru voinici „Trasul Frânghiei”.

„Cupa Mărului la fotbal a unit pe terenul sintetic din Batoş peste 80 de locuitori ai comunei, pasionaţi de acest sport. Au fost organizate 12 meciuri de minifotbal unde s-au înscris opt echipe. Câştigătorilor le-au fost înmânate premii ce au constat în cupe, medalii, diplome” a declarat Alin Păcurar, coordonatorul activităţilor sportive.

O regulă de aur pentru menţinerea echilibrului şi a fairplay-ului a fost ca membrii echipelor de minifotbal să fie domiciciliaţi pe raza comunei Batoş. Jucătorii au ales nume care mai de care mai interesante pentru echipa din care au făcut parte. Astfel s-au „născut” echipe precum „Teracota Batoş”, Batoş City”.

 

Peste 30 de participanţi la tenis de masă

 

În sala de sport din Batoş s-a desfăşurat a patra ediţie a turneului de tenis ce face parte din cadrul Cupei Mărul de Aur. Competiţia de tenis de masă a fost organizată în memoria lui „Neluţu Câmpean”. Peste 30 de iubitori ai tenisului de masă au poposit la Batoş din mai multe colţuri ale ţării, precum Vatra Dornei, Cisnădie, Aiud, Blaj. „Turneul este organizat la patru mese unde jucătorii sunt împărţiţi pe grupe. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu medalii, cupe şi diplome, iar după finalizarea competiţiei ne-am dat întâlnire la un gulaş” a declarat Marian Florin, organizator al competiţiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*