1000 de lei din partea Clubului Rotary pentru Valentina Mariş

Valentina Mariş

Valentina Mariş premiată de Clubul Rotary cu bursă de studiu

Debutul noului an şcolar a fost o bună ocazie pentru premierea elevilor merituoşi. În acest sens, Clubul Rotary din Reghin şi-a delegat un reprezentant pentru a putea înmâna bursa de studii în valoare de 1000 de lei pentru rezultate deosebite la învăţătură elevei Mariş Valentina, chiar la festivitatea de deschidere. Rotarienii reghineni vor urmări evoluţia acestei eleve la învăţătură. „Acest premiu stimulează elevii şi sunt sigură că aceşti bani vor fi cheltuiţi tot în scop educativ” a precizat directorul Liceului Tehnologic „Ioan Bojor”.

Valentina consideră că atuurile sale pentru obţinerea acestui premiu au fost perseverenţa şi motivaţia. A terminat anul şcolar cu media 9,43, obţinând astfel cea mai bună medie din liceu. „Acest premiu este foarte important pentru mine, chiar am fost luată prin surprindere. Am muncit pentru acest lucru şi sper ca rezultatele din anii viitori să fie cât mai bune” a declarat eleva premiată de Clubul Rotary. Valentina îşi doreşte ca după terminarea liceului să urmeze Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tg – Mureş, profil nutriţiei.

„Rotary Club Reghin s-a aplecat întotdeauna asupra educaţiei. Este foarte important ca aceşti tineri să fie şi stimulaţi, să fie premiaţi. Ne-am făcut deja o tradiţie în a premia excelenţa, a acelor copii care au avut rezultate deosebite la învăţătură„ a declarat Ovidiu Ilisan, membru Club Rotary din Reghin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*