Pentru ca tinerii din Batoş să nu mai distrugă mobilierul din parcuri, primarul le-a pus la dispoziţie internet gratuit

parc batosOdată cu intrarea în vacanţă a copiilor din localităţile aparţinătoare comunei Batoş, primarul Dinu Cotoi a observat că tot mai mult tineret îşi ocupă timpul liber cu distrugerea mobilierului urban amplasat în parcurile de pe raza comunei. „Mergând seara la aceşti tineri care-şi petreceau timpul liber în parcurile din comună, le-am promis că le voi da acces la internet gratuit, dar să nu mai distrugă parcul. Din păcate, parcurile sunt tot distruse pentru că tinerii sunt plini de energie şi se urcă în picioare, ba pe tobogan, ba pe bănci. Consider că liberul acces la internet este un lucru bun, pentru că am văzut acest lucru pus la dispoziţia cetăţenilor şi în alte localităţi ori oraşe, aşa că acum suntem şi noi în rând cu lumea bună” a declarat Dumitru Cotoi, primarul comunei Batoş.
Tinerii sunt entuziasmaţi de acest lucru, chiar se bucură, însă dorinţa primarului este ca aceştia să folosească accesul la internet în favoarea lor şi de ce nu, să citească câte o carte.
Aparatele router wireles sunt amplasate deocamdată în parcurile Batoş, Goreni şi Dedrad. „Urmează ca în scurt timp să avem internet şi la Uila şi atunci vom implementa şi acolo acest lucru” a adăugat primarul comunei Batoş.
Acesta a făcut un apel către toţi locuitorii comunei să se îngrijească de bunurile comunei şi să participe activ la a face lucruri folositoare pentru comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*