IRUM S.A inaugurează Centrul de Cercetare și Dezvoltare pentru Utilaje Agricole și Forestiere

IRUM S.A inaugurează Centrul de Cercetare și Dezvoltare pentru Utilaje Agricole și Forestiere, un etalon pentru relansarea cercetării în producția de utilaje agricole și forestiere.
IRUM Reghin inaugurează în 11 septembrie 2015 Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR, prima entitate de acest gen înființată de un antreprenor român după 1990, în domeniul agrobusiness si forestier. iFOR înseamnă o investiție de 11,9 mil. lei, realizată în 21 de luni, finanțată parțial printr-un proiect european, în valoare de 6,41 mil. lei, din care nerambursabili 2,22 mil. lei. La evenimentul care va avea loc la Reghin, strada Axente Sever, nr. 6, în 11 septembrie începând cu ora 14:00,  vor participa oficialități locale și naționale, parteneri interni și externi (din Franța, Germania, Ungaria, Italia, Bulgaria, Austria, Anglia, Polonia), actuali și foști angajați, fiind astfel așteptate peste 1.000 de persoane. “Am învățat de la partenerii noștri globali să punem mereu accentul pe inovație, care trebuie să fie motorul dezvoltării oricărei companii. Prin deschiderea acestui centru de cercetare-dezvoltare dovedim că inovația stă în centrul afacerilor noastre, lucru care se va vedea în produsele noastre viitoare!”, a declarat ing. Mircea Oltean, Directorul General IRUM S.A.
IRUM are o tradiţie în producerea utilajelor forestiere de peste 60 de ani, fiind o firmă cu capital 100% privat românesc începând din anul 1999, prin achiziția pachetului majoritar de acțiuni de către SC MAVIPROD SRL, condusă de familia Oltean, grupul de firme realizând o cifră de afaceri anuală de peste 32 mil euro.
Cei peste 500 de angajați numesc fabrica de 175.000 mp din Reghin “acasă”. Aici se produc utilaje forestiere, tractoare agricole, piese de schimb, prelucrări mecanice, piese turnate, tratamente termice și confecții metalice sudate. Utilajele și piesele noastre se livrează atât în țară, cât și în străinătate (Franța, Germania, Ungaria, Bulgaria, Austria, Anglia, Spania).
(C.R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*