Critical Mass la Reghin pentru iubitorii de bicicletă

stefan redimensionatÎn data de 20 septembrie scoateţi-vă bicicleta la plimbare şi alăturaţi-vă participanţilor la Critical Mass, un eveniment dedicat bicicliştilor din Reghin şi din împrejurimi. Evenimentul sportiv este organizat de Fondul Comunitar Reghin. Critical Mass are la bază promovarea sportului pe două roţi, dar este organizat în special pentru că bicicliştii nu sunt luaţi în seamă ca adevăraţi participanţi la trafic. „Bicicliştii sunt participanţi la trafic şi din acest motiv trebuie să îi încurajăm şi să îi facem să se simtă în siguranţă în trafic” spune Ştefan Molnar.
Evenimentul se desfăşoară pe un traseu stabilit de organizatori între orele 14:00 şi 17:00. Tot în cadrul acestui program este inclus şi un concurs de legislaţie pentru a le reaminti bicicliştilor că există astfel de legi şi pentru ei. „Vom avea şi o probă de îndemânare, un traseu făcut în urma unui program de-al nostru la Tîrgu-Mureş care se numeşte Academia Velo unde oferim cursuri pentru biciclişti. Sperăm să aducem şi un instructor auto, care să explice şoferilor la ce să fie atenţi când văd un biciclist în trafic” a adăugat Ştefan Molnar.
Nu este prima dată la Reghin când se organizează Critical Mass, însă se speră să aibă o mai mare amploare. Aşadar, indiferent de vârstă, sunteţi aşteptaţi cu mic, cu mare pe bicicletă la câteva ore de pedalat prin oraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*