Locuitorii de pe următoarele străzi pot depune cereri pentru racordarea la reţeaua de canalizare:

ANUNŢ

În atenția locuitorilor străzilor:

Pandurilor, Gheorghe Șincai, Koss Ferenc, Simion Bărnuțiu, Gării, Lăcrămioarelor, Muncitorilor, Ierbușului, Câmpului, Trandafirilor, Nouă, Căliman, Ioan Marinovici, Gorunului, Molidului, Florilor, Șoimilor, Pavatorilor, Margaretelor, Cimitirului, Semănătorilor, Căprioarelor, Mărului, Prunului, Spicului, Ghiocelului, Narciselor, Viilor, Rudolf W. Regeny, Orizontului, Mihai Viteazu, Pădurii, Pietroasei, Pășunii, Dedradului

 

Având în vedere recepționarea lucrărilor prin POS Mediu, vă facem cunoscut faptul că pentru a vă putea racorda la rețeaua de canalizare a orașului, trebuie să depuneți o cerere tip la SC COMPANIA AQUASERV SA, Sucursala Reghin de pe strada Gurghiului, nr.65.

SC COMPANIA AQUASERV SA a adus la cunoștința locuitorilor de pe aceste străzi printr-o circulară, demersurile necesare pentru racordarea la rețeaua de canalizare.

Mai multe informații puteți afla de la punctele de relații cu clienții ale SC COMPANIA AQUASERV SA , telefonic la nr. 0265-512800 sau 0265-5111569, prin email la adresa reghin@aquaserv.ro, sau accesând pagina web a societății www.aquaserv.ro, unde puteți descărca și cererile tip de contractare.

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*