Avertizare de caniculă

Având în vedere avertizarea de disconfort termic pentru perioada următoare, atenționăm persoanele care au probleme medicale să evite deplasările în orele de vârf, să poarte îmbrăcăminte de culoare deschisă, să evite consumul de cafea și alcool, să consume zilnic cel puțin 2 l de apă.

În zilele de joi și vineri ( 6 și 7 august ) valul de căldură se va intensifica în județul Mureș, iar vremea va fi călduroasă, local caniculară. Se vor înregistra temperaturi maxime între 35º C și 37º C, iar indicele de temperatură – umezială (I.T.U.) va depăși local pragul critic de 80 de unități, al disconfortului termic.
În acest sens, Autoritatea Publică Locală vine în sprijinul cetățenilor punând la dispoziția acestora puncte de alimentare cu apă, astfel:
– 2 cișmele de alimentare cu apă potabilă în Parcul Central;
– 2 cișmele de alimentare cu apă potabilă în cartierul Libertății – Piațetă.

“În aceste zile se va asigura și un punct de alimentare cu apă la sediul Primăriei Municipiului Reghin, P-ța Petru Maior, nr.41. Pentru situații de urgență vă rugăm să sunați la 112” se arată într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin

 

 

(sursa foto: spynews.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*