Ping-pong, cross şi trasul frânghiei pe Valea Mureşului

DSC_0108Asociaţia Sportul pentru Toţi din Reghin şi Asociaţia Intercomunitară ,,Văii Mureşului’ Superior’ a organizat şi în acest an la ediţia a XI-a a Festivalului Văii Mureşului o serie de competiţii de sport de masă. Iubitorii de sport au putut opta între competiţii de tenis de masă, cross sau trasul frânghiei. Organizatorii au înmânat campionilor la final, pe scena amplasată pe platoul din satul alegoric ,,La Alei”, diplome, cupe, tricouri şi dulciuri, cea care a înmâat cupele şi diplomele a fost Mara Togănel, managerul de proiect al festivalului. Nu a scăpat nepremiat nici primarul comunei Răstoliţa, Marius Lirca în calitate de promotor al activităţiilor sportive „pentru sport şi fair-play”, căruia i-a fost înmânată o diplomă din partea preşedintelui Asociaţiei Judeţene ”Sportul Pentru Toţi”,Viorel Ganea.

 

Nemaciuc Mihai şi Sorin Căpuşan, finaliştii de la „Cupa Văii Mureşului

11703146_980901618616045_3980712471974702262_n

Concursul de tenis de masă „Cupa Văii Mureşului” ajuns la ediţia a V-a a fost organizat şi în acest an cu sprijinul Primăriei comunei Deda şi Asociaţia Intercomunitară ,,Vălea Mureşului Superior’’. Competiţia a strâns la start 140 de iubitori de tenis de masă care au concurat pe 19 mese, butterfly, donic, yasaka şi piv. Organizatorii competiţiei au fost Marian Florin, Kantor Imre-Zoltan, Miron Mihai şi Toth Laszlo (Shuni) invitat special. Finalistul la Open a fost anul acesta Nemaciuc Mihai din Suceava, locul II a fost adjudecat de Sicoe Rodica din Cugir şi Vasile Moroşanu din Suceava locul III. La amatori locul I a fost câştigat de Sorin Căpuşan din Târnăveni, locul II a fost obţinut de Miko Istvan din Tîrgu-Mureş şi locul III de Cochinschi Emanuel din Vatra Dornei. A fost o competiţie desfăşurată într-o sportivitate impecabilă cu meciuri frumoase, dominate de spiritul amator şi bucuria revederii.

 

 

Paul Căciulă şi Victor Bândilă cei mai tari frânghieri

 

La competiţia de trasul frânghiei echipa de fete s-a remarcat prin Anemona Şos locul I şi Serena Rotar locul II. La echipa de băieţi la dublu primele trei locuri au fost ocupate de echipele formate din Paul Căciulă şi Victor Bândilă locul I, Leonard Vlasa şi Sobariu Raul locul II, Claudiu Moldovan, Panţi Iulian locul III. La echipa de 8 la aceiaşi competiţie de trasul frânghiei locul I a fost ocupat de echipa coordonată de acelaşi Sobariu Raul, iar locul al II-lea a fost obţinut de echipa coordonată de Claudiu Moldovan. În cadrul aceleiaşi competiţii, organizatorii au oferit şi o diplomă specială pentru decana de vârstă Elena Raita care a avut curajul de a se înscrie în competiţie, titlul primit fiind de „Trasul pe sfoară” al bărbaţilor de pe Valea Mureşului.

 

DSC_0115Kantor Imre campionul veteranilor la cross

La competiţia de cross organizată în cadrul platoului „La Alei”, concursul de cross la categoria veterani 50 de ani a fost câştigat de Ioan Ungur din Topliţa, la categoria plus 40, titlul a fost adjudecat de veteranul Kantor Imre-Zoltan (ex. spotivul deţine un loc III pe echipe cu Clubul Avântul Reghin la Campionatele Naţionale desfăşurate la Sibiu). La categoria adulţi locul I a fost obţinut de Endre Bende. La secţiunea tineret locul I a fost adjudecat de Daniel Popa, Petru Vlaic a obţinut locul II şi Zsolt Szabo locul III.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*