17 ani de la prima emisie Radio Son Reghin

DSC_0249

Echipa Radio Son Reghin

Au trecut 17 ani de când gaşca de sonaţi a rostit primele cuvinte pe frecvenţa 87,8 FM şi prima melodie, Scooter – How Much Is The Fish?, s-a auzit în difuzoare.

 

În acest an, echipa radioului a petrecut alături de ascultători, răsplătindu-i cu premii. Cele mai interesante urări au fost premiate de sonaţi cu torturi, poşete, radiouri.

Cei mai fideli ascultători întâlniţi pe stradă ori chiar în magazine şi la volan au fost răsplătiţi cu premii constând în articole promoţionale înscripţionate cu sigla radioului.

„Premiile au fost substanţiale şi în acest an. Premiul I a fost cazare la un hotel din Sovata, mai avem poşete de la o renumită firmă din Reghin, radiouri. Din partea noastră le-am oferit odorizante pentru maşină, pixuri, brelocuri, căni personalizate cu 17 ani, Radio Son. Nu este o muncă uşoară, dar mă bucur că pot să fac parte din această echipă” a declarat Crina Laszlo, directorul de marketing al radioului.

În fiecare dimineaţă ne trezim alături de „Cafeaua de Dimineaţă” cu Dora Patron „Sunt mulţi ani, am crescut alături de Radio Son, iar acum fac parte din echipă, lucru ce mă bucură” a declarat Dora Patron. La câteva minute după ce am servit cafeaua de dimineaţă, ne întâmpină Ionela Pop cu „Pur şi Simplu FM”, care aduce informaţia în casele voastre de 9 ani. Din oră în oră, Bogdan Barbu este cel care de 6 ani prezintă cele mai proaspete ştiri.

„Interactiv FM” îl are pe Ghiţă Zileriu pe frecvenţă în fiecare seară de luni până vineri cu dedicaţii şi mesaje. Veteranul echipei Radio Son, Ghiţă Zileriu a declarat „La mulţi ani, Radio Son, La mulţi ani tuturor celor care ne ascultă. Nu cred că aş putea trăi fără radio, nu ştiu cum ar fi viaţa mea fără el şi sincer chiar suntem o echipă de sonaţi”.

La mulţi ani vă transmite şi redacţia Glasul Văilor, cu câţi mai mulţi ascultători fideli pe frecvenţa 87,8 FM.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*