O geantă suspectă a alertat reghinenii

11701121_1061062333905810_575422476020169746_n

O geanta suspecta a alertat reghinenii

Anunţaţi de un taximetrist că în staţia de taxi din zona Dacia se află un bagaj suspect, jandarmi reghineni au acţionat prompt.

În această după masă, (14 iulie 2015 n.r.), o patrulă de jandarmi a fost oprită de un taximetrist în zona Dacia, jandarmii fiind informaţi de faptul că o geantă suspectă este lăsată nesupravegheată de mai mult timp în staţia de taxi. „Colegii mei care patrulau în zonă au fost informaţi că dintr-o maşină, a coborat un barbat care a lăsat valiza în zona Dacia, între două taxiuri şi a dispărut. Valiza prezenta suspiciuni întrucât nu avea aparţinător, motiv pentru care au fost luate toate măsurile care s-au impus, izolându-se zona respectivă” a declarat lt. col. Dan Crişan, comandantul Detaşamentul de Jandarmi din Reghin.

În cele din urmă, după minute bune de aşteptare şi emoţii din partea celor care locuiesc în zonă, proprietarul valizei şi-a făcut apariţia. „A apărut o doamnă care ne-a declarat că este valiza fiului ei şi că ea trebuia să o ducă acasă, dar a uitat-o acolo. I-am cerut să ne descrie interiorul valizei, să ne spună ce are înauntru, am luat legătura cu fiul doamnei” a adăugat Dan Crişan.

Deşi acţiunea din această după masă a fost o alarmă falsă, cetăţenii sunt rugaţi să respecte măsurile de ordine cerute şi să nu ia în derâdere astfel de evenimente, ci să le trateze cu maximă seriozitate. „Cetăţenii trebuie să respecte indicaţiile de la faţa locului pentru că atât jandarmii, poliţiştii cât şi pompierii sunt profesionişti în domeniu şi nu în zadar au fost luate măsurile de siguranţă” a conchis lt. col. Dan Crişan.

Codruţa ROMANŢA

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*