Caravana Culturală ajunge şi la Reghin

Vara asta filmele şi cărţile vin la tine! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oras, alături de Caravana Culturală, un proiect marca Inspire.
Proiectul “Caravana Culturală” de film şi carte din România, un eveniment care se va desfăsura în 20 de oraşe mici şi mijlocii din România în lunile august şi septembrie şi care, timp de două zile consecutive, va aduce mai aproape de familia ta artiştii, autorii şi titlurile preferate.

Daca eşti interesat de cultură şi educaţie, eşti invitat într-o atmosferă prietenoasă, în aer liber pentru 2 zile de bucurie în care vom difuza câte un film pe seară, în timp ce cărţile din stand te vor îndemna să le citeşti, pagină cu pagină.

“Obiectivul acestui eveniment este de a facilita accesul la evenimente culturale în oraşele mici şi mijlocii care nu au acces la cinematograf, bibliotecă, librărie, acolo unde cultura nu reprezintă o prioritate pentru investitori. Mergem în oraşele unde cinematografele şi librăriile au dispărut, dar oamenii încă au nevoie de educaţie şi acces la cultură. Un eveniment de entertainment, la care se adaugă fun-cornere ale partenerilor şi tombole cu premii pentru participanţi” au declarat organizatorii.

Caravana culturală ajunge şi în municipiul Reghin, în Parcul Central, însă vom reveni cu o dată exactă imediat ce aceasta ne va fi comunicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*