Cristian Pomohaci a primit invitaţie la botez pe scena Zilelor Reghinene

Preotul Cristian Pomohaci, mult aşteptat de publicul reghinean şi-a făcut simţită prezenţa la Zilele Reghinene cântându-le celor prezenţi cu drag, din suflet pentru suflet. Aceasta a fost acompaniat de orchestra Casei de Cultură „Eugen Nicoară”, dirijor Ioan Conţiu.

4

Artistul a primit foarte multe aplauze şi foarte multe flori, iar odată cu toate astea a primit şi cerea de a boteza. O fetiţă din localitatea Caşva, ce s-a prezentat ca fiind Aida, a urcat pe scenă, dăruindu-i flori, rugându-l ca în toamnă să o boteze. „O voi face pentru că este o cinste şi o bucurie pentru mine aşa că o s-o botez” a declarat preotul.

Aida, cerându-i preotului Cristian Pomohaci să o boteze

Aida, cerându-i preotului Cristian Pomohaci să o boteze

6

„Încă trăiesc emoţiile scenei, iar atunci când sunt întrebat pentru complezenţă spun că m-am simţit foarte bine. La Reghin nu pot să spun „foarte bine”, ci din contră, pot spune că m-am simţit ca acasă. Intrând pe scenă la o oră destul de „matinală” mă aşteptam să nu fie oameni, însă s-a putut vedea cât public am avut şi ce oameni minunaţi au fost alături de mine aici, la Reghin” a mărturisit artistul la coborârea de pe scenă.

Vis-a-vis de legătura dintre muzica populară şi preoţie, Cristian Pomohaci a declarat faptul că „muzica şi preoţia sunt una pentru că preotul este al poporului şi tot a lui este şi muzica populară. Spiritualitatea neamului românesc nu poate fi dezbinată ori împărţită pe categorii”

foto şi text: Codruţa ROMANŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*