Reghinul prin ochii copiilor

Luni, 29 iunie, la sediul Primăriei municipiului Reghin a avut loc premierea concursului de desen “Desenează-ţi Reghinul”, desfășurat în perioada 9 – 28 iunie 2015. Elevii înscrişi în concurs au dat dovadă de imaginaţie şi talent la desen, punând pe foaia de desen idei despre cum văd ei municipiul Reghin în viitor.

“Acest concurs este un pas pentru Strategia de Dezvoltare şi pe lângă toate segmentele populaţiei, ale mediilor de afaceri, învăţământ şi cultură am considerat că şi copiii trebuie să fie intervievaţi şi să se implice în dezvoltarea oraşului şi în creionarea Strategiei de Dezvoltare a Municipiului nostru. Sunt chiar inventivi, îşi doresc un oraş curat, fără poluare, cu mijloace de transport moderne şi să trăim în linişte şi armonie pentru a nu deveni roboţi” a declarat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

DSC_1791

Câștigătorii la cele trei categorii, au fost următorii:

Ciclul primar: locul I – Moldovan Claudia, locul II – Butilcă Radu, locul III – Friciu Antonia

Ciclul gimnazial: locul I – Simon Zsuzsanna, locul II – Nagy Erika Noemi, locul III – Ercsei Boglarka

Ciclul Liceal: locul I – Bengean Adrian, locul II – Ujică Vladiana, locul III – Niculici Ioana. Premiul de popularitate a fost câștigat de Ujică Vladiana, în urma a 667 de like-uri primite pe pagina de Facebook “Dezvoltăm Reghinul”. “Am o relaţie deosebită cu copiii şi întotdeauna ţin cont de ce îşi doresc ei. Foarte multe dintre sugestiile lor sunt şi dorinţele mele, important este să le putem transpune în realitate. Eu sunt foarte încântată că nu sunt pasivi la ce se întâmplă în Reghin ci sunt contribuabili la dezvoltarea oraşului, dorindu-şi să fie implicaţi. Le doresc să fie urmaşii noştri în administraţie şi în ceea ce se întâmplă în Reghin” a adăugat Maria Precup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*