Bacalaureat de 10 la Liceul Tehnologic „Petru Maior”

După câteva zile de aşteptări şi emoţii întinse la maxim, rezultatele examenului de Bacalaureat 2015 au fost afişate. Elevii nu au mai avut răbdare să aştepte afişarea rezultatelor pe avizierele liceelor şi au intrat la primele ore ale dimineţii pe site-ul Inspectoratului Şcolar pentru a afla nota obţinută.

 

Ştefana şi Roxana – singurele note de 10 din judeţul Mureş

 

Stefana Şerban

Stefana Şerban

La Liceul Tehnologic „Petru Maior” din Reghin două eleve pot fi cu adevărat în culmea fericirii deoarece rezultatele arată strădania celor patru ani de liceu şi faptul că efortul depus nu a fost în zadar. Stanciu Roxana Maria şi Şerban Ştefana sunt cele două eleve din cadrul acestui liceu care au reuşit să obţină media 10 pe linie la examenul de Bacalaureat. „Am avut emoţii în timpul examenelor, cred că este firesc să ai emoţii pentru că până la urmă, de examenul acesta depinde viitorul, dar important este să le foloseşti în avantajul tău, aşa cum am făcut şi eu, să fie constructive” a declarat Ştefana, după aflarea rezultatelor. Din toamnă va pleca la Facultate în Anglia, profil matematică-statistică „Înscrierile la Facultate s-au făcut începând cu luna octombrie a anului trecut, nota de la Bacalaureat a fost ultima condiţie impusă şi ţinând cont de medie am fost admisă” a adăugat aceasta. Ştefana se va bucura cât de mult posibil de vacanţă propunându-şi să se relaxeze.

Roxana Maria Stanciu

Roxana Maria Stanciu

O altă adolescentă din acelaşi Liceu care a reuşit performanţa de a avea note maxime la toate disciplinele de examen la Bacalaureat sesiunea iunie – iulie 2015 este Roxana Maria Stanciu de la profilul Ştiinţe ale Naturii. ,,Nu am avut emoţii pentru că am fost pregătită date fiind concursurile şi Evaluările Naţionale la care am participat în fiecare an, însă oricum bucuria este de nedescris. Cred că le-am făcut un cadou frumos părinţilor mei„ a declarat absolventa care a susţinut probe scrise la limba şi literatura română, matematică şi biologie. Roxana s-a decis să îşi continue studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu-Mureş şi a precizat că după examenul de admitere din 22 iulie, va pleca într-o vacanţă binemeritată la mare, la Costineşti ,,după atâta învăţat, e timpul să am parte şi de câteva activităţi recreative” a conchis absolventă.

Şi Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” din Reghin se poate mândri cu elevele, Niţui Denisa Simona care a obţinut media 9, 71 şi Dan Maria Diana care au obţinut media 9, 51, cele două promovând examenul cu cele mai mari medii din liceu.

La „Ioan Bojor” cea mai mare notă la examenul din acest an a fost 8,45 obţinută de Dobra Răduţ Vasile, urmat la o distanţă foarte mică de Farcaş Larisa Florina cu media de 8,43.

Cu medii mari se poate mândri şi conducerea Colegiului Silvic din Gurghiu, după ce doi elevi au obţinut note peste 9 la examenul de bacalaureat din acest an. Astfel, la Silvic, eleva Bloj Diana Cristina a obţinut media 9,51, iar eleva Şagău Andreea Petruţa media 9,23.

Codruţa ROMANŢA şi Robert MATEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*