Ți-ai luat porția de sănătate pe luna aceasta?

IMG_5892Indiferent de răspunsul tău, JCI Târgu-Mureș te invită cu drag la a V-a ediție a evenimentului ”I Love My Health”! care va avea loc în data de 25 Iunie, de la ora 17:30 la Hotel Grand -Piaţa Victoriei, Nr.28, Târgu-Mureş.

Ca și speakeri ne vor onora cu prezența Alexandra Opris – Public Health Educator, Simona Ciff – psiholog și psihoterapeut și Daniel Pavel – trainer personal. Tema pentru aceasta ediție este „Superalimente”.

Așa cum v-am obișnuit până acum, vom avea tombolă cu premii supriză, pauze cu delicii culinare raw-vegan pregătite de invitații noștri si un mic coffee break, bineinteles sănătos! Înscrierile pentru eveniment se fac pe site-ul http://jcimures.ro/health/. Locurile sunt limitate, așa că asigură-te că îti rezervi un loc la evenimentul care îți aduce o porție de sănătate și la propriu și la figurat.

Mai multe detalii despre proiectul ”I Love My Health”

I love my Health își propune să prezinte o serie de noțiuni practice, exemple utile și ușor de aplicat în viața cotidiană a fiecăruia. În demersul nostru, vom colabora cu: nutriționiști, sportivi de performanță și psihologi.

Ne adresăm tututor persoanelor interesate să își schimbe stilul de viață într-unul sănătos, targetul nostru principal fiind angajații și antreprenorii cu un stil de viață neechilibrat și sedentar.
Poate participa de asemenea orice persoană dornică de a avea un stil de viață sănătos: alimentație, hidratare, odihnă, sport, relaxare, mentalitate.
Teme și secțiuni:
– în cadrul fiecărui eveniment, vom invita un nutriționist care ne va învăța ce înseamnă o nutriție sănătoasa, pașii spre o nutriție echilibrată, secretele alimentaţiei, substanţe nutritive dar și menținerea nivelului dorit al greutății corporale.

– vom avea un sportiv de performanță care ne va informa și ne va demonstra cum să facem corect exerciții fizice, dar și noțiuni de anatomie.

– vom avea un psiholog care ne va explica cum toate provocările și problemele pornesc de la creier și ce putem face pentru a ne autocontrola impulsurile și obiceiurile proaste.

Ce vei invăța:
– Iți vei stabili obiective și vei fi ajutat sa le îndeplinești. Vei dobândi obiceiuri noi de alimentație, sport, gândire și vei vedea cum le poți integra în programul zilnic. Vei fi sfătuit în diversele probleme cu care te confrunți.

– Iți vei face prieteni care au aceeași motivație ca și tine, într-un cadru în care predomină prietenia, cooperarea și dorința de schimbare.

– Vei vedea cum toate aceste lucruri și noi obiceiuri sănătoase iți vor îmbunătăți calitatea vieții și vei dobândi un nivel crescut de energie pe tot parcursul zilei
Vă așteptăm cu drag să vă luați porția de sănătate!

Untitled1 Untitled6 Untitled5 Untitled4 Untitled2 Untitled 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*