Jocurile Naționale Special Olympics România 2015 la Tîrgu Mureș

În perioada 29 mai – 1 iunie, se desfăşoară la Tîrgu-Mureş Jocurile Naționale Special Olympics România 2015. Acest eveniment este considerat cel mai mare eveniment sportiv din 2015 pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale. La manifestare şi-au anunțat prezența peste 300 de sportivi de la diverse asociații, organizații și școli speciale. Aceștia vor concura la competiții sportive de atletism, badminton, bocce și înot la Sala de sport „Anton Pongracz” și la bazinul de înot din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Fundației Vodafone România și în parteneriat cu Primăria Municipiului Tîrgu Mureș, Consiliul Județean Mureș, Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, Asociația Down Mureș, Fundația Aplha Transilvană, Centrul Școlar pentru Educație Incuzivă Nr.2, Școala Populară de Arte, Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș.

 

Ceremonia de deschidere, în cadrul căreia invitații vor oferi un program artistic unic, se va desfășura sâmbătă, 30 mai 2015, în intervalul 19:00- 21:00 la Sala Polivalentă, din Parcul Sportiv Municipal nr. 4.

Aprinderea Flăcării Speranței, Cercul prieteniei, Jurământul Special Olympics, spectacolul bucuriei de a participa și al dorinței de a câștiga sunt doar câteva dintre momentele evenimentului sportiv Special Olympics. Flacăra Speranţei va fi purtată în data de 30 mai 2015 pe traseul Consiliul Județean Mureș spre Piața Trandafirilor, str. Horea, str. Cuza Vodă, str. Tamas Erno, str. Uzinei, Sala Polivalentă din Parcul Sportiv Municipal nr. 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*