Canalizarea de pe strada Câmpului, aproape de recepţie

Peste 16 kilometri de reţea de canalizare au fost realizaţi în municipiul Reghin prin programul POS Mediu, urmând ca în luna iunie să fie făcută recepţia pe toate aceste străzi.

 

Lucrările pentru introducerea canalizări pe cartierul Câmpului din municipiul Reghin au fost demarate în urmă cu un an de zile. Din cauza pânzei freatice care este ridicată, lucrările au fost îngreunate, dar nu imposibile, astfel că spre bucuria locuitorilor de pe această stradă, proiectul va ajunge la finalizare.

Lucrarea este finalizată, în momentul de faţă se fac verificări de etanşeitate şi de video inspecţie, recepţia lucrărilor urmând a fi făcută după data de 1 iunie.

„Atrag atenţia persoanelor care sunt nerăbdătoare să aibă serviciul de canalizare că numai după recepţia finală a lucrării cu o informare prealabilă făcută de noi se pot racorda. Costurile pentru racordare din câte ştiu, dar nu este o certitudine, nu vor fi decât cele suportate pe domeniul privat pentru că aşa-zisele mustăţi care s-au tras din conducta principală spre fiecare consumator până la limita de proprietate scutesc viitorul beneficiar de cheltuieli suplimentare” a declarat Ionuţ Gabriel Dumitrache, managerul Sucursalei Aquaserv Reghin. Contractele dintre consumator şi compania Aquaserv se vor încheia doar după finalizarea recepţiei, consumatorul suportând cheltuielile pentru lucrările în regie proprie.

Orice consumator care doreşte racordarea la reţeaua de canalizare trebuie să-şi depună intenţia în scris la sediul companiei Aquaserv din Reghin. Angajaţii companiei se vor deplasa la faţa locului la fiecare solicitant şi i se oferă anumite cote şi dimensiuni în funcţie de domeniul fiecăruia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*