Liceenii Colegiului Economic ,,Iulian Pop,, din Cluj-Napoca campionii concursului ,,Ziua Antreprenorială” 2015

DSC_0080Liceenii cu idei de afaceri promiţătoare au avut posibilitatea să îşi demonstreze competenţele antreprenoriale, în cadrul celei de-a III – a ediţii a concursului regional ,,Ziua Antreprenorială” desfăşurat în 20 mai în incinta Liceului Tehnologic ,,Lucian Blaga” din Reghin.

Coordonatorii concursului au fost profesorii Reichemberger Iringo şi Nagy Imre Laszlo, iar comisia de evaluare a fost formată din profesorii, Buzduga Ioana Cristina (Liceul Tehnologic ,,Ioan Bojor”), Matei Otilia (Liceul Tehnologic ,,Petru Maior”), Buburuz Rodica (Colegiul Economic ,,Iulian Pop,, Cluj-Napoca), Şofron Paul (Colegiul Tehnic ,,Napoca”), Ciupe Pompiliu Teodor (coordonator al Programului Youth Bank-Reghin) şi Liviu Mărginean (Liceul Tehnologic ,,Lucian Blaga”).

Concursul a avut la start 6 echipaje cu 3 elevi în fiecare atelier de lucru care au fost testaţi prin intermediul a 6 probe care au cuprins întrebări de cultură generală şi un test logo pentru o estimare la justa valoare de conjunctură a pieţei.

La final, juriul a deliberat şi a ales câştigătorii. Proba de ,,Mărci Internaţionale”, a fost câştigată de Colegiul Economic ,,Iulian Pop din Cluj-Napoca, proba ce a vizat ,,Promovarea Ofertei” a fost adjudecată de Liceul Tehnologic ,,Petru Maior” din Reghin, elevii de la Liceul Tehnologic ,,Ioan Bojor” au obţinut locul I la proba ,,Studiu de Piaţă”, la proba de ,,Calcule Economice” cei mai pregătiţi elevi au fost cei de la Liceul Tehnologoc ,,Lucian Blaga” din Reghin în timp ce proba de ,,Recrutare” a fost câştigată de Colegiul Tehnic ,,Napoca”, iar la proba de ,,Calităţi Profesionale” cel mai bine s-au descurcat liceenii de la Colegiul Economic ,,Transilvania”. În urma clasamentului final cea mai bună echipă a fost desemnată cea a Colegiului Economic ,,Iuian Pop” din Cluj-Napoca.

„Am organizat acest eveniment cu ocazia zilei antreprenoriatului, ajunsă la a III-a ediţie, o competiţie foarte serioasă şi mă bucur că se organizează astfel de activităţi pentru că este necesară stimularea iniţiativei competiţiei, antreprenoriatul trebuie şi el sprijinit pentru că doar cu astfel de iniţiative putem să ne dezvoltăm şi îndemnăm viitorii antreprenori să aibă curaj în pornirea unei afaceri” a declarat gazda evenimentului, Costel Ababei, directorul Liceului Tehnologic ,,Lucian Blaga,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*