Tabără de creaţie foto la Sălard

În perioada 22-24 mai 2015, Ministerul Tineretului și Sportului derulează prin Casa de Cultură a Studenților din Tîrgu Mureș, Tabăra de Creaţie Foto cu titlul “Mozaic de primăvară“ ce se desfăşoară la Sălard. Aceasta se adresează studenților și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani atraşi de arta fotografică.

Tabăra de Creaţie Foto se va realiza la cabana Şeştina, aşezată pe malul pârâului Sălard în munţii Gurghiu, un loc cu o frumusețe de nedescris. Varietatea reliefului, numeroasele rezervaţii naturale prezente în zonă precum şi caracteristicile climatice, asigură un peisaj pitoresc şi unic, deosebit de atractiv din punct de vedere turistic, toate garantând un cadru extrem de ofertant pentru atelierele de educație vizuală ce se vor organiza.

Prin ateliere și workshopuri, se va pune accent pe tehnica fotografică, înțelegerea compoziției, modul de poziționare în raport cu lumina, cât și munca în echipă.

Înscrierile se fac prin completarea fișei de înscriere împreună cu 2 fotografii la adresa ccs.targumures@mts.ro până la data de 18 mai 2015.

În funcție de fotografiile primite se va face o selecție a participanților, deoarece locurile în tabară sunt limitate. Transportul și cazarea concurenților vor fi suportate de către organizatori. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0265.216066 sau trimiţând un mail cu subiectul Tabăra de Creaţie Foto ”Mozaic de primavară” la adresa ccs.targumures@mts.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*