Peste 300 de sportivi prezenţi la Campionatul Naţional de Karate ESKU de la Reghin

DSC_9532Municipiul Reghin a fost sfârşitul trecut de săptămână, în perioada 16 – 17 mai, gazda Campionatului Naţional de Karate Shotokan Esku pentru copii I, copii II, copii III, minicadeţi, cadeţi, juniori, U21 şi seniori.

Peste 300 de sportivi de la 23 de cluburi din ţară şi-au dat întâlnire la această competiţie de amploare, fiind cel mai mare Campionat Naţional de stil ca număr de participanţi.

Cu această ocazie au fost oferite diplome de grad antrenorilor, dar şi diplome de excelenţă celor prezenţi pentru implicare şi devotament.

Ioan Boga alături de viceprimarul municipiului Reghin, Daniel GligaDin partea administraţiei locale, au fost prezenţi la eveniment consilierii locali Ovidiu Marian şi Viorel Ţongea membri în comisia de sport în frunte cu viceprimarul municipiului Reghin, Daniel Gliga, care a declarat faptul că „Este o bucurie pentru mine faptul că pot lua parte la acest eveniment care se dovedeşte a fi o reuşită. Primăria municipiului Reghin şi Consiliul Local ajută la organizarea multor activităţi sportive. Vreau să-l felicit pe Ioan Boga pentru ceea ce face şi pentru faptul că menţine aprinsă flacăra acestui sport. Vom susţine întotdeauna sportul indiferent de ramura sportivă”. „Este o competiţie de amploare şi mai mult este îmbucurător faptul că un Campionat Naţional se desfăşoară la Reghin” a declarat consilierul local Viorel Ţongea.

În acelaşi loc, imediat după deschiderea oficială s-a desfăşurat Campionatul Naţional al persoanelor cu dezabilităţi aflat la prima ediţie. În deschiderea acestui Campionat, Clubul Sport Sakura din Tîrgu-Mureş, a prezentat în faţa publicului prezent o impresionantă demonstraţie de autoapărare a persoanelor cu deficienţă de vedere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*