A provocat un accident rutier cu un autoturism neînmatriculat

La data de 19 mai, în jurul orei 15.00, un echipaj de poliţie rutieră a fost anunţat prin apel 112, despre faptul că la intersecţia străzii Gheorghe Doja cu strada Dezrobirii, din Tg. Mureş, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, un autobuz, respectiv un autoturism. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că accidentul rutier, s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului, era atribuit unui alt autovehicul. De asemenea, numărul de înmatriculare al autoturismului era fals, iar în urma verificărilor efectuate seriei de şasiu, s-a constatat că autoturismul nu este înmatriculat.

Tot cu această ocazie, tânărul, de 26 de ani, din judeţul Vâlcea, a prezentat poliţiştilor o poliţă de asigurare atribuită unui alt autoturism.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi uz de fals.

(C.R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*