Trupa „Legal” a lansat videoclipul piesei „Soldatu’ Renăscut”

11124762_1049418611754521_4247905816939121703_oDoi tineri reghineni liceeni s-au hotărât să facă altceva faţă de restul adolescenţilor de vârsta lor. Un proiect început ca o glumă, a prins cu fiecare zi trecută culoare, transformându-se într-o pasiune în care se depune muncă.

 

O idee transformată în pasiune

Povestea înfiinţării trupei a început în urmă cu un an printr-o conjunctură care s-a arătat într-un final favorabilă pentru ambii tineri. „Eu l-am văzut pe colegul cântând la un bal al bobocilor, iar eu făceam dubstep şi am vrut să facem o fuziune. Până la urmă ne-am întâlnit, am purtat câteva discuţii până am ajuns la decizia de a face o trupă. La început ni s-a părut ceva amuzant, dar cu timpul am văzut că a început să prindă culoare şi tot mai multă lume să ne asculte şi chiar să ne ceară piesele” a declarat Paul Alin Birta alias Kappa.

Au realizat că această idee pornită ca o glumă s-a transformat în ceva serios unde era nevoie de muncă. Repetiţiile le fac după şcoală, se întâlnesc de fiecare dată când au timp liber. Ceea ce îi diferenţiază este faptul că versurile pieselor sunt create chiar de ei, acestea transmiţând un mesaj „Legal” după cum ei declară „Prin versurile noastre vrem să promovăm un mesaj pozitiv, fără a transmite un mesaj vulgar, de cartier aşa cum sunt cunoscute trupele de hip-hop. Viaţa reală se regăseşte în versurile pieselor noastre, dându-i puţină culoare” ne-a mărturisit Banyai Daniel alias Ray Mixx.

 

De ce hip-hop?

 

„Pentru că hip-hopul este cel mai adevărat, pentru că este singurul gen de muzică prin care te poţi exprima liber, cum vrei tu. Poţi să-ţi exprimi sentimentele indiferent de natura lor” spune Kappa.

Au deja lansate opt piese, iar la două dintre ele au deja videoclip, lansat pe youtube, cea mai recentă piesă fiind „Soldatu’ Renăscut”. „Videoclipul aceste piese a fost realizat de UrbanArt, fiind filmat în cartierul Rodnei în vechea centrală termică. Am ales acel loc pentru imaginea sumbră pentru că am dorit să contopim clipul cu mesajul” a declarat Kappa.

Trupa „Legal” are pagină de facebook pentru cei care doresc să intre în legătură cu membrii trupei, iar pentru cei care doresc să le asculte piesele pot accesa şi se pot abona la canalul de youtube.

 

Planuri de viitor

Tinerii îşi doresc să ducă trupa mai departe şi chiar să reuşească să urce pe scenă la zilele municipiului Reghin. „Vrem să reuşim să facem ceva cu mesajul nostru. Am purtat discuţii pentru câteva colaborări cu artişti precum Rubby din Timişoara, Unchiul Sapro” au conchis membri trupei Legal.

1908086_915244481838602_355859697977116999_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*