Reghinul a găzduit concursul „Împreună pentru viitor”

DSC_0348Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr 3 Reghin, a organizat în data de 24 aprilie, faza regională a Concursului Naţional de dans „Împreună pentru viitor”, în cadrul activităţii inclusă în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară.

Festivitatea de deschidere a avut loc în Parcul Central din municipiu, concursul propriu-zis desfăşurându-se la Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” din Reghin. Evenimentul a avut co-organizatori Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” şi Şcoala Gimnazială „Florea Bogdan”, alături de Primăria municipiului Reghin.

La faza regională a acestui concurs au participat delegaţii din patru judeţe. Concursul de dans a fost împărţit în două secţiuni: dans modern şi dans tradiţional, fiecare judeţ participând cu două echipe de dansatori.

„Ne bucurăm că oraşul nostru a fost desemnat să găzduiască a VIII-a ediţie a Concursului de dans „Împreună pentru viitor” din cadrul SNAC. Onoarea organizării acestui concurs a revenit în acest an instituţiilor şcolare din oraşul nostru. Ne pare rău că sunt judeţe care nu au putut să trimită echipe în acest concurs din motive obiective„ a declarat Ioan Socol, directorul Centrului de Educaţie Incluzivă Nr. 3 din Reghin.

Pentru buna desfăşurare a acestui concurs, Consiliul Local Reghin a aprobat suma de 4000 de lei în vederea susţinerii evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*