Vineri ne întâlnim la Mureș Marathon 2015!

pict4În perioada 24 – 26 aprilie 2015, Outdoorexperience vă invită să luați parte la singurul Maraton pe ape repezi din România, care va avea loc pe valea Mureșului Superior, mai precis, în zona Răstolița, Meștera, Sălard.

Cu peste 400 de participanți în ultimii ani, concursurile de slalom și maraton sunt deschise tuturor iubitorilor de sporturi extreme, amatori sau profesioniști. La fel ca în edițiile anterioare, concursul va avea două probe: slalom pe ape repezi și maratonul propriu-zis de 24 de kilometri. Dificultatea traseului este între ZWC – WWII. Participanții se pot înscrie în mai multe categorii, în funcție de ambarcațiuni, respectiv: WWK – caiac whitewater, RRK –caiac river runner, SK – caiac slalom, TK – caiac, C – canoe, R – raft și O – orice fel de barcă. De menționat este faptul că aceste categorii sunt deschise numai în cazul în care se vor înregistra minim trei concurenți.

Înregistrarea în concurs s-a putut realiza din luna martie pe site-ul consursului, iar taxa din ziua Marathon-ului este de 35 de lei. Fiecare concurent va primi garantat un tricou MM și o diplomă de participare la ediția din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*