Petrecere pentru studenți, organizată de inițiatorii aplicației eeatingh

Din dorința de a îmbina online-ul cu offline-ul, inițiatorii eeatingh au reușit să îi provoace pe studenți la o întâlnire ale cărei ingrediente au fost voia bună și pizza pe săturate. Tema petrecerii a fost „Pizza pe săturate”, iar toți cei peste 120 de tineri care au venit la eveniment cu aplicația instalată pe mobil au putut gusta din delicioasa pizza, pe gratis.

Organizatorii au pornit de la ideea realizării unei campanii care să aibă efect direct asupra publicului tânăr, pentru a crește gradul de notorietate a aplicației.

„Am reușit să stăm de vorbă cu studenții, să mâncăm împreună. Am vrut să creăm o atmosferă plăcută. Totuși, nu ne așteptam să fie atât de multe persoane interesate. Am reușit să transmitem mesajul dorit: simplitatea în a comanda. Pe cei care au primit mai puține felii îi vom recompensa cu încă o petrecere, pe care plănuim să o organizăm într-un local mai spațios.” a declarat Csaba Farkas, manager proiect Reea, fondator eeatingh.

Tinerii au mâncat cu poftă, iar inițiativa a fost pe placul lor. „Nu am mai folosit aplicația eeatingh până acum, e prima oară. Chiar vreau să o folosesc, mai ales că am primit și voucher-ul. A fost și pizza pe săturate. Când ne-au spus organizatorii că mai este pizza, noi am zis că nu mai putem. A fost destulă pentru toată lumea”, a spus Diana.

„Prima dată nu am crezut că e adevărat că o să primim pizza, dar am primit și e foarte fain” , a spus Zoltan.

eeatingh.ro este un sistem ( portal, aplicații iOS și Android, aplicații Facebook ) pentru comenzi online de mâncare, cu livrare la domiciliu în Tîrgu-Mureș. Acesta presupune comanda rapidă prin câteva click-uri sau atingeri de ecran, nefiind nevoie de convorbire telefonică pentru a plasa comanda.

eeatingh.ro este un produs Reea.

56

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*