Mâine se lansează proiectul de educare software pentru afaceri – Intreprindere simulată

SAP şi S&T, în parteneriat cu Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu-Mureş, lansează un proiect de educare în domeniul soluţiilor software pentru afaceri. Evenimentul de lansare va avea loc joi 23 aprilie, la Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative, din strada Livezeni, nr. 69 în sala C35 (Aula).

SAP România, subsidiara locală a SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business şi tehnologie, împreună cu S&T, unul dintre principalii integratori SAP din România şi în colaborare cu Universitatea ,,Petru Maior” din Tîrgu-Mureş, au lansat un proiect de educare în domeniul soluţiilor software pentru afaceri intitulat – Intreprindere simulată.

Proiectul are ca scop dezvoltarea competenţelor participanţiilor în utilizarea unor sisteme informatice de tip ERP (Enterprise Resource Planning) şi familiarizarea acestora cu mediul real de activitate dintr-o intreprindere, urmând ca, după parcurgerea activităţilor didactice şi de project management, participanţii să deruleze stagii de practică în companii locale.

Proiectul se adresează în special studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor din cadrul Universităţii ,,Petru Maior”, de la 5 specializări cu profil economic, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Finanţe-Contabilitate, Management, Economia Serviciilor şi Inginerie Economică şi Industrială, dar se adresează totodată şi profesorilor universitari şi administratorilor de sisteme IT, în total, în cadrul proiectului fiind disponibile 180 de locuri.

Robert Matei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*