Viitorul Reghin – victorie cu 7 goluri

Sâmbătă, 4 aprilie baza sportivă „Avântul” din Reghin a fost gazda etapei a XIII-a de fotbal feminin Liga I, disputată între Viitorul Reghin şi Victoria Craiova.

Fetele lui Vasile Costan au început meciul cu o oarecare reţinere, oaspeţii reuşind să deschidă scorul, dar la scurt timp, gazdele au reuşit egalul prin golul marcat de Denisa Marcea în minutul 36. Deşi prima repriză se putea termina în avantaj pentru reghinence, acestea au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 44.

Întoarse de la vestiare, fotbalistele reghinene au început a doua repriză cu optimism. Au urmat înscrierea a trei goluri de Andrada Vanu, două de Alina Casoni şi un gol adus în poarta adversarelor de Roxana Zamfir, Viitorul Reghin reuşind astfel o victorie cu un scor final de 7-1 în faţa celor de la Victoria Craiova.

„Am avut parte de o primă repriză slăbuţă, dar ne-am revenit în repriza a II-a, ne-am descătuşat şi am jucat la adevărata valoare a echipei” a declarat după meci antrenorul principal, Vasile Costan.

În data de 19 aprilie în deplasare la Odorheiul Secuiesc, Viitorul Reghin dispută ultima etapă din sezonul competiţional, urmând intrarea în Play-Off.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*