Cine-i născut în aprilie…!?

11073908_802666423146633_7863938050506692588_oLuna aprilie nu a fost doar o lună cu vânt, ploi şi ninsori ci şi o lună a serbării zilelor de naştere pentru oameni importanţi din municipiu şi comunele arondate.

 

Primul sărbătorit din această lună a fost consilierul local UNPR, Maria Cocean care în data de 2 aprilie a împlinit frumoasa vârstă de 58 de ani. Redacţia îi urează cât mai multe realizări profesionale şi proiecte benefice votate pentru municipalitate. Visele de astazi să devină realitate, speranţele de mâine împliniri, iar gândul bun şi fericirea să vă însoţească mereu. La Multi Ani!

Al doilea sărbătorit al luni este, polivalentul Vasile Gliga, deputat social-democrat la al doilea mandat, preşedinte al Federaţiei de Dans Sportiv din România, la al treilea mandat şi membru fondator al Asociaţiei Artiştilor Lutieri din România, care în data de 3 aprilie a împlinit respectabila vârstă de 56 de ani. Sărbătoritul a declarat pentru ziarul ,,Glasul Văilor” că şi-a sărbătorit ziua de naştere cum nu se putea mai frumos ,,De dimineaţă am participat la manifestările prilejuite de Ziua Jandarmeriei, iar după-amiază am fost prezent la serbarea organizată la grădiniţa pe care am fondat-o în urmă cu aproape 15 ani. În program au fost şi cei doi nepoţi ai mei, aşa că momentul a fost unul de bucurie în familia noastră, familie în care am bifat şi 38 de ani de căsnicie. Seara mi-am făcut timp şi pentru colegii de partid şi lutierii de la fabrica de instrumente muzicale să închin cu ei un pahar de şampanie. Mă simt tânăr sufleteşte, sunt foarte optimist şi le doresc tuturor cititorilor dumneavoastră să îşi trăiască viaţa frumos, în armonie, în decenţă şi iubire” a mărturisit sărbătoritul. Redacţia îi transmite pe această cale politicianului, alături de tradiţionala urare de „La Mulţi Ani!”, cele mai sincere gânduri de sănătate, putere de muncă, cât mai multe întrebări şi interpelări către guvern şi miniştrii acestuia şi să semnaleze toate probleme din colegiul electoral uninominal nr.8 pe care îl reprezintă în Parlamentul României.

 

Următorul sărbătorit al lunii în 3 aprilie a fost doctorul ginecolog Fejer Viorel din cadrul spitalului ,,Eugen Nicoară”, căruia Redacţia îi urează să ajute cât mai multe mămici gravide să aducă pe lume copii sănătoşi. ,,Glasul Văilor” îi adresează cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu prilejul aniversării, fericire alături de cei dragi şi satisfacţii la superlativ în munca nobilă pe care o practică.

Cel de-al patrulea sărbătorit a fost consilierul local PSD, Horea Gheorghe, care în momentul în care l-am contactat telefonic era în al nouălea cer, proaspăt bunic, la 10 minute după ce nora sa a născut prima moştenitoare a familiei Horea, Medeea ,,Am   împlinit în 3 aprilie 57 de ani însă nu îmi simt vârsta biologică, parcă aş fi un nou născut. Mi-am sărbătorit ziua de naştere alături de 30 de invitaţi la un local, cu prieteni adevăraţi, rude, colaboratori, colegi de partid şi cu lăutari. A fost frumos şi m-am simţit perfect” a precizat consilierul local. La mulţi ani domnule Horea Gheorghe! Vă dorim să aveţi parte de realizări măreţe pe plan profesional, iar armonia, dragostea şi fericirea să nu lipsească niciodată din familia d-stră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*