Campionatul de improvizaţie a ajuns la Reghin

În prima zi din cadrul „Săptămânii Altfel” ( 6 aprilie), elevii reghineni au avut parte de un spectacol inedit desfăşurat la Casa de Cultură „Eugen Nicoară” – Teatrul de Improvizaţie al Companiei „Liviu Rebreanu” al Teatrului Naţional Tg-Mureş. „Am vrut să oferim şi elevilor reghineni bucuria unui astfel de spectacol de improvizaţie. Un spectacol interactiv unde toţi cei din sală s-au implicat activ. Lumea a fost prinsă de spectacol şi ne bucură acest lucru„ a declarat Laurenţiu Blaga, secretar artistic.

Campionatul de improvizaţie este unul inedit în ideea în care niciodată nu este la fel, întotdeauna se întâmplă altceva având în vedere faptul că temele sunt date de cei din sală, iar actorii improvizează pe baza acestor teme.

„Acest spectacol este croit pe relaţia dintre public şi actori pentru că este un gen de spectacol din ciclul <<noi jucăm cum ne cântaţi voi>> pentru că avem nevoie de imaginaţia publicului, de locaţie, culori, instrumente pe care noi le cerem din sală pentru a face o poveste” a declarat actorul Costin Gavaza.

Se doreşte ca din toamnă, împreună cu Casa de Cultură „Eugen Nicoară” să fie organizată o micro stagiune pentru a juca în fiecare lună un spectacol pentru reghineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*