Ștrandul s-a deschis

Pentru că din punct de vedere calendaristic luna iunie aduce vara, căldura şi soarele, piscinele şi ştrandurile încep rând pe rând să-şi deschidă porţile, lucru care s-a întâmplat şi în municipiul Reghin. Portile Ştrandului din Complexul de agrement situat în Parcul Tineretului  au fost deschise  în aşteptarea iubitorilor de apă şi soare.
Amenajat la standarde europene, cu cele mai bune condiţii, un mediu prielnic pentru relaxare şi distracţie, Ştrandul Municipal din Reghin îi de acum  așteaptă pe toţi iubitorii de distracţie şi bălăceală.
„Începând  cu această lună, am deschis Ştrandul Municipal Reghin, pentru activităţile de sezon estival. Așteptăm cât mai mulţi oameni să ne treacă pragul. Sunt aşteptate toate categoriile de vârstă, cu bazine corespunzătoare, într-un mediu curat şi îngrijit, astfel încât toată lumea să se bucure de soare şi căldură” a declarat Călin Albu, administratorul Ştrandului Municipal Reghin.
Îmbucurător este faptul că tarifele au rămas neschimbate, pentru o zi de bălăceală un adult va achita suma de 5 lei, iar un copil, 3 lei.
Iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi la ștrand luni de la ora 14 la ora 20 și de marţi până duminică, între orele 9 și 20. Curățarea și igienizarea bazinelor și a ștrandului se va realiza săptămânal, în fiecare dimineață a zilei de luni.
Cei pentru care relaxarea pe iarbă nu este tocmai plăcută, au posibilitatea ca la suma de 5 lei să-şi închirieze propriul şezlong pe durata unei zile, iar răcoritoarele sau produsele de tip fast-food pot fi achiziţionate chiar de la terasele din incinta ştrandului.

L.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*