Femeile sărbătorite de Asociația Pensionarilor ,,Frăția” din Reghin

Miercuri, 8 martie, doamnele din Reghin au fost sărbătorite de Asociația Pensionarilor Frăția.

În cadrul evenimentului au fost acordate premii speciale, unde trei doamne au fost premiate pentru activitatea profesională fiindu-le decernat premiul ,,Femeia anului 2022’’ : Dumitrița Gliga – deputat, Cadar Lucreția – primarul comunei Deda, Alexandra Cotoi – director de program la postul de televiziune Ardeal TV.

,,A fost o surpriză pentru mine și iată că activitatea mea și a echipei pe care o am alături este bine văzută și recompensată. Sunt mândră să fiu în mijlocul seniorilor pentru că de la ei avem foarte multe lucruri de învățat,, a precizat Alexandra Cotoi.

,,Astăzi e o zi specială pentru mine, pentru noi, femeile. Astăzi am primit foarte multe flori… Asta înseamnă că mă iubesc colegii mei, comunitatea mea, iar faptul că sunt astăzi aici între oameni deosebiți nu poate decât să mă bucure. ,, Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

,,Am fost surprinsă foarte plăcut și m-am simțit onorată de titlul ,,Femeia anului 2022″, care mi-a fost acordat de Asociația pensionarilor Frăția Reghin, în cadrul evenimentului organizat de domniile lor, dedicat sărbătoririi femeilor.

Sunt recunoscătoare și doresc totodată să le felicit pentru distincția primită pe doamnele Lucreția Cadar, primarul comunei Deda, și realizatoarea Alexandra Cotoi, de la Ardeal Tv, mereu prezentă în mijlocul evenimentelor din comunitățile mureșene.

Felicitări organizatorilor pentru atmosfera frumoasă, creată cu ocazia aniversării zilei de 8 Martie!’’ spune deputatul Dumitrița Gliga.

(Sursa foto: facebook Dumitrița Gliga)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*