27 de posturi scoase la concurs din sursă externă

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș scoate la concurs 27 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 17 posturi de ofițeri de poliție și 10 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile informare și relații publice, implementarea proiectelor, secretariat,documente clasificate și arhivă, resurse umane, pregătire profesională, logistică, comunicații și informatică, financiar, ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, reținere și arestare preventivă, criminalistică și siguranță școlară.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, secțiunea Carieră – Sursă externă-specialiști 2021:

https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/sursa-externa-specialisti-2021

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*