Bărbați prinși la volan fără permis

Într-o singură zi, polițiștii mureșeni de la serviciul rutier au identificat în trafic mai multe persoane aflate la volan fără a deține permis de conducere.

Concret, în data de 11 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureș, au oprit în trafic, pe strada Barajului din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ernei. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, tot în Târgu Mureș, însă de această dată pe strada Libertății polițiștii rutieri au identificat în trafic, pe strada Libertății din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Târgu Mureș.În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot în data de 11 septembrie,  în jurul orei 22.40, un bărbat de 22 de ani a fost oprit de polițiștii rutieri pe strada Bărăganului din municipiu Târgu Mureș. În urma verificărilor, se pare că nici acest tânăr nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

,,Polițiștii rutieri mureșeni reamintesc tuturor celor care sunt tentaţi să conducă autovehicule, deşi nu posedă cunoştinţe elementare privind regulile de circulaţie şi nu conştientizează riscul pe care îl reprezintă pentru ceilalţi participanţi la trafic, faptul că, în conformitate cu prevederile Codului Penal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere constituie infracţiune şi se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani, fiind astfel în pericol de a plăti cu libertatea!,, transmit reprezentanții IPJ Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*