Festivalul ,,Desculț în iarbă,, la sfârșit de săptămână

Târgumureșenii, și nu numai, sunt invitați la o nouă ediție a festivalului Desculț în Iarbă, care se va desfășura în cadrul Complexului de Agrement ”Weekend” din Târgu Mureș în perioada 16-18 iulie 2021.

După mai bine de un an fără evenimente publice, vrem să stăm desculți în iarbă, vrem muzică și vibe colorat. În 2021 ne-am propus să vă surprindem. Așa că am pregătit o ediție diferită, plină de surprize și zâmbete largi, într-o locație perfectă pentru hamaceală dar și alte activități potrivite tuturor vârstelor.”, anunță organizatorii evenimentului.


Printre activitățile din acest an se numără: concerte live, DJ, artiști locali, stand-up comedy, teatru, bar zone, beer zone, activități pentru cei mici, jocuri de societate, food trucks. Bineînțeles alături de nelipsita hămăceală, picnic la iarbă verde, relaxare și voie bună.

Printre artistii prezenți la evenimeniment vor fi: Fără Zahăr, FUNKorporation, Suburbia 11, IARBA FIARELOR, DJ SAUCE, KARAK, Wax on Fridays, Mariusescu.

Suntem alături de comunitatea de artiști locali. Pentru cei care doresc să performeze la Desculț în Iarbă – 2021, punem la dispoziție toată recuzita de care dispunem: scenă, sonorizare, personal etc. Îi invităm să ne contacteze: telefon 0755666315, email: office@descultiniarba.ro, sau prin mesaj pe pagina noastră oficială de FB https://www.facebook.com/descultiiniarba .

Suntem pregătiți pentru trei zile de festival pline de fericire! #Descultiniarba #targumures #complexweekend #happiness Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-descult-in-iarba-festival-64429/

Programul evenimentului:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*