Formaţia de blues “All Star” din Olanda – concert în Târgu-Mureş

United by Music prima dată în România

 

Fundația United by Music România a fost înregistrată recent la Sfântu Gheorghe. United by Music este o mișcare la nivel mondial, care activează de 12 ani în Olanda și Statele Unite ale Americii. Organizația este comparabilă cu o agenție de management a muzicienilor cu dizabilități.

 

Concert caritabil cu şi pentru persoanele cu dizabilităţi

 

La mijlocul lunii octombrie formația muzicală de blues, All Star, compusă din persoane cu dizabilități din Olanda, cântă în mai multe orașe din Transilvania, printre care şi Târgu-Mureş. „Mișcarea a crescut de la un moment spontan și a devenit o organizație, care acum este cunoscută peste tot în lume influențând sute de vieți. Formația din Olanda ne ajută să promovăm această mișcare în România și să strângem fonduri pentru activitatea filialei din România. Concertul va fi o oportunitate bună pentru a construi conexiuni între oameni sănătoși și oameni cu dizabilități” spune Orosz Anna, manager de proiect.

Sub sloganul „Muzica este pentru toată lumea, un limbaj universal care ne conectează”, sunteţi aşteptaţi, aşadar, miercuri, 10 octombrie în Târgu-Mureş de la ora 20:00 în GCafé, str. Cuza Vodă, nr. 33 pentru a lua parte la o seară de neuitat. Accesul este gratuit, iar donațiile sunt binevenite pentru muzicieni cu dizabilități din România.

all star logo

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*