Primul copil născut în 2018 la Reghin este băiat

Reghinenii au fost mai cumpătaţi în timpul acestor sărbători de iarnă, asta comparativ cu anii trecuţi, având în vedere că numărul pacienţilor care au ajuns la spital pentru consum excesiv de alcool şi mâncare, nu a fost foarte mare.

În anul ce tocmai s-a încheiat au fost înregistrate un număr de 11.700 de cazuri la Serviciul de Ambulanţă Reghin, unde s-a intervenit cu ajutorul celor trei echipaje dintre care unul cu medic, iar două cu asistent.

În primele patru zile ale acestui an, au fost înregistrate 120 de urgenţe.

Naşterile de sărbători

Sărbătorile de iarnă au adus multă bucurie în familiile unde li s-au născut pruncii.

Dacă de Crăciun, între 24 şi 25 decembrie 2017, nu a fost înregistrată nicio naştere la Spitalul Municipal „Eugen Nicoară” din Reghin, ultima zi din anul 2017 a fost zi de fericire pentru trei familii, venind pe lume înainte ca ceasul să bată miezul nopţii, un baiat şi două fete.

Un singur copil  – băiat – s-a născut la Spitalul Municipal „Eugen Nicoară” din Reghin, în prima zi a Anului Nou, acesta fiind adus pe lume de o tânără mamă de doar 16 ani şi 11 luni.

Se spune că a fi primul născut al Noulului An înseamnă o viaţă plină de cadouri şi succes, iar familia copilului născut în Noul An va avea parte de împliniri pe tot parcursul anului.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*