Preselecţii pentru Festivalul-concurs “Mureș dorurile tale…”

Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” în colaborare cu Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș organizează cea de-a III-a ediție a Festivalului-concurs de interpretare a cântecului popular “Mureș dorurile tale…”. Este vorba despre o manifestare culturală ce își propune să contribuie la descoperirea și promovarea tinerilor interpreți amatori de muzică populară, la stimularea interesului publicului pentru receptarea creațiilor folclorice autentice având ca scop punerea în valoare a cântecului popular autentic și a frumuseții costumului popular din diferite zone etnografice ale județului Mureș.

Înscrierile se vor face până la data de 17 iulie 2015 pe baza fișei de înscriere, care se va trimite la adresa de email: creatiemures@yahoo.com.

Preselecția va avea loc vineri, 17 iulie 2015 la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” de la ora 10.00. Anunțarea candidaților admiși în concurs va fi în data de 17 iulie 2015 după deliberarea juriului. Concursul se va desfășura în data de 22 octombrie 2015, de la ora 17.00 la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”. Concursul este deschis interpreților amatori de muzică populară din județel Mureș, având vârsta cuprinsă între 16-25 ani. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-236 970.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*