Alexandru Puscas: „Am venit la vot cu gândul la comunitatea reghineană și cu gândul la proiectele pe care vreau să le realizăm în orașul nostru”

Alexandru Puşcaş, candidatul Partidului Verde la Primăria Municipiului Reghin a declarat după exercitarea dreptului la vot, faptul că „Am venit la vot cu gândul la comunitatea reghineană și cu gândul la proiectele pe care vreau să le realizăm în orașul nostru. Am toată încrederea că votul de astăzi va fi un vot care va uni culoarea politică a orașului, şi nu un vot care va dezbina culoarea politică”.

Alexandru Puşcaş a precizat că această campanie electorală şi-ar fi dorit să fie una civilizată. „Mi-aş fi dorit o campanie electorală mai civilizată şi o campanie electorală în care cei care o practică să nu fi uitat şi de lucrurile care ţin de respect, bun simț și de cei şapte ani de acasă, deoarece vorbim de iubirea dintre oameni şi iubirea dintre reghineni. Consider că tot ce se întâmplă în acest oraș stă în puterea fiecărui reghinean şi trebuie să dăm un exemplu de bunătate, un exemplu de credinţă, de dragoste faţă de reghineni, un exemplu de vrednicie și un exemplu de iubire între noi oamenii”

puscas 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*