Unele restaurante din Reghin au ales să-şi întrerupă activitatea

Chiar dacă nu există cazuri confirmate de coronavirus în municipiul Reghin, mai multe firme din diferite domenii din municipiu au ales să-şi întrerupă o perioadă activitatea.

Majoritatea celor care au ales să-şi suspende activitatea sunt firme care au restaurante, saloane de manichiură şi frizerii, dar şi magazine cu produse vestimentare ori săli de sport. Aceştia şi-au anunţat întreruperea activităţii pe paginile de facebook.

„Pentru LEX ALY GYM prioritatea este sănătatea clienților, iar datorită creșterii rapide a cazurilor COVID-19, trecem și noi la următorul pas de a închide sala începând cu data de 16 martie pe o perioadă nedeterminată. Sperăm ca prin această măsură să putem contribui cât de puțin la sănătatea staff-ului, membrilor sălii, cât și la familiile și cunoscuții acestora. Vă sfătuim să nu renunțați la sport, ci să vă antrenați chiar și de acasă cel puțin 30 minute în fiecare zi, să mențineți un stil de viață echilibrat pentru întărirea sistemului imunitar și să evitați locurile publice în cazul în care acestea nu sunt o necesitate. Haideți să rămânem pozitivi, dar în același timp precauți pentru a putea trece cu bine și sănătoși de această perioadă!” anunţă conducerea sălii de sport Lex Aly Gym pe pagina de facebook.

 

Pe de altă parte restarantul Intim se închide pentru clienţii, dar serviciul de livrări rămâne disponibil, acest anunţ fiind postat pe pagina restaurantului la sfârşit de săptămână. „Intrucât siguranţa şi sănătatea angajaţilor şi oaspeţilor noştri sunt cele mai importante, am luat decizia de a închide Cafe Restaurant INTIM Reghin începând cu ziua de 16 martie. Vom redeschide de îndată ce vom avea certitudinea că ne putem desfăşura activitatea în condiţii de siguranţă. Între timp, serviciul de livrări rămâne disponibil în fiecare zi, inclusiv în weekend, între 12:00 si 22:00. Am suplimentat numărul de maşini destinate livrărilor şi vă punem la dispoziţie şi plata cu cardul la livrare. În condiţiile actuale, vă încurajăm să utilizaţi această metodă de plată ori de câte ori aveţi posibilitatea. Vă recomandăm de asemenea să urmăriţi şi să respectaţi informaţiile şi avertizările transmise de autorităţi şi sperăm să revenim cu veşti bune cât mai curând”.

 

UPDATE:

 

Cu câteva minute în urmă şi Dogma Pubs din Reghin şi-a anunţat închiderea temporară a localului postând următorul anunţ: ” Salutare, dragilor! Așa cum era firesc, în lupta pentru evitarea răspândirii noului coronavirus, Dogma își va închide temporar porțile, inițial până la sfârșitul lunii martie, dar vom ști mai sigur pe parcurs. Să ne amintim că până la apariția Covid-19, fiecare dintre noi visa la o săptămână-două de pauză din orice și odihnă, multă odihnă. A venit vremea aia, deși nu în felul ăsta ne doream. Haideți să folosim perioada asta pentru a ne odihni. Pentru a sta de vorbă cu noi înșine. Pentru a citi câteva cărți în plus. Pentru a ne face ordine prin dulapuri, printre poze, printre gânduri. Și în tot acest timp, să ne gândim că oricât de lungă e noaptea, soarele tot răsare și e minunat.”

 

UPDATE 2:

Închide porţile pentru clienţi şi Pizzeria Mamamia, rămânând disponibil serviciul de livrări la domiciliu. „Astăzi 16.03.2020 Pizzeria Mamamia va închide restaurantul din Unirii pe o perioadă nedeterminată, această perioadă va fi în funcție de evoluția acestei pandemii, urmând a ne redeschide ușile doar în momentul în care avem certitudinea că nu există riscuri de infectare în locaţiile publice. În continuare Pizzeria Mamamia vă stă la dispoziție cu livrări zilnice între orele 10:00 – 22:30. Pentru orice întrebări și detalii vă stăm la dispoziție pe pagina noastră de Facebook sau telefonic”.

pexels-photo-942304

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*