Bărbat din Beica reţinut pentru furt calificat

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au reţinut ieri, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 26 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au fost sesizaţi de către o femeie de 41 de ani, cu privire la faptul că în perioada august-septembrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras din imobilul situat în comuna Beica de Jos mai multe bunuri, în valoare totală de aproape 5.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 50 de ani, din comuna Beica de Jos, bănuit că ar fi comis fapta.

Ieri, 26 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, prilej cu care au identificat bunurile reclamate ca fiind sustrase, respectiv piese de mobilier, electrocasnice şi materiale de construcţii, acestea fiind restituite persoanei vătămate

La aceeaşi dată, faţă de bărbatul de 50 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*