csm_oreg1_a4f41ace7c

Reghin – Încep înscrierile pentru Ziua Vârstnicilor

Primăria și Consiliul Local Reghin invită vârstnicii cu domiciliul în municipiul Reghin și cu vârsta minimă de 60 ani la evenimentul organizat cu prilejul ZILEI INTERNAȚIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE, în data de 1 octombrie 2019, începând cu ora 14:00, la Sala de Evenimente „Aroma Wedding Garden”, situată în localitatea Petelea nr.558, lângă benzinăria Rompetrol (la ieșirea din Reghin către Târgu-Mureș), în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se fac în perioada 23 – 27  septembrie între orele 9:00-15:00, la sediul Primăriei Municipiului Reghin, din P-ța Petru Maior, nr.41, Sala de Ședinte situată la parter.

La înscriere, cetățenii sunt rugați să prezinte:actul de identitate.

În cadrul acestui eveniment, un moment special va fi dedicat cuplurilor care aniversează anul acesta 50 de ani de căsătorie – NUNTA DE AUR.

Pentru cei care nu au posibilitatea de a se deplasa la locația aleasă, Primăria Municipiului Reghin asigură mijlocul de transport din fața primăriei, la orele 13:00 și 13:30.

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0265-511112, int.125.

Distribuie articolul ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*