izvor reghin

Calitatea apei la izvoarele din Municipiul Reghin

Pe site-ul Primăriei Municipiului Reghin, a fost postat un anunţ cu privire la calitatea izvoarelor din Municipiul Reghin.

În urma efectuării analizelor fizico-chimice și bacteriologice a probelor de apă recoltate în data de 22.05.2018 din izvoarele publice de pe raza Municipiului Reghin, s-au constatat următoarele:

  • pentru izvorul situat pe strada Grădinarilor, în fața imobilului cu nr. 30, parametrii bacteriologici (Baterii Coliforme, Escherichia coli, Enterococi) nu se încadrează în valorile prevăzute de Legea nr. 458/2002 (rl) privind calitatea apei potabile, APA NU ESTE BUNĂ DE BĂUT
  • pentru izvoarele situate pe străzile: Liliacului în fața imobilului cu nr. 10, Izvorului  nr. 3, Grădinarilor FN,  parametrii fizico – chimici (Nitrați) nu se încadrează în valorile prevăzute de Legea nr. 458/2002 (rl) privind calitatea apei potabile, APA NU ESTE BUNĂ DE FOLOSIT PENTRU SUGARI ȘI COPIII MICI.

 

 

Distribuie articolul ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*