Prins după ce a furat 15 viţei

Un bărbat, de 55 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, pentru comiterea unui furt de animale, în valoare de aprox. 20.000 de lei.

Duminică 29 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale şi al Poliţiei oraşului Iernut, au efectuat o percheziţie domiciliară, la o persoană bănuită de furt de animale.

În fapt, în ziua de 28 noiembrie a.c., în intervalul orar 03:00 – 12:40, persoane necunoscute, au sustras 15 viţei, de diferite rase (bălțată românească şi albastru belgian), în valoare de aproximativ 20.000 de lei, dintr-un grajd situat în localitatea Sărmăşel Gară.

Din cercetări a reieşit că persoana bănuită de comiterea furtului este un bărbat, de 55 de ani, din Iernut.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, au fost identificaţi 14 dintre viţeii sustraşi, aceştia fiind restituiţi persoanei vătămate.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, din Iernut, a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 30 noiembrie a.c., acesta să fie prezentat instanţei de judecată, în vederea obţinerii unui mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Cercetările urmează a fi continuate, în vederea identificării altor participanţi la activitatea infracţională şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*